Bag awarden Vi vil nedbringe ungdomsarbejdsløsheden i 2020

Med borgmester H.C Østerby og en gruppe af erhvervsledere – ”Care for Young” – i spidsen vil vi gerne skabe gode vilkår for fremtidens arbejdskraft i Holstebro Kommune.

Det er vigtigt for vores områdes udvikling og vækst, at vore virksomheder har gode muligheder for at tiltrække den arbejdskraft, de har brug for.

Det vil vi gøre ved at sætte alle talenter i spil; både toptalenter og mønsterbrydere. Vores vision er at afskaffe ungdomsarbejdsløsheden i 2020 – en vision som både virksomheder, uddannelsesinstitutioner, organisationer og kommune støtter op om!

For både at sætte kommende talenter i spil og anerkende de talenter og ildsjæle, der allerede udmærker sig, vil vi afholde “Holstebro Talent Award 2016” i Musikteatret, hvor unge talenter, mønsterbrydere, virksomheder, mentorer og uddannelsesinstitutioner bliver hædret!

Hædringen foregår blandt andet ved, at vi uddeler priser til nominerede – alle kan indstille kandidater. Hædringen vil ske i en festlig ramme med underholdende og givende indslag.

Holstebro Talent Award finder sted den 6. april 2016 i Musikteatret.

 / Task Force – Holstebro, Code of Care & Holstebro Kommune

Medlemmer af Task Force Holstebro:

Midt- og Vestjyllands Politi / Jyden Bur / Jens Jensen Murer- og Entreprenør / BM Silo / Specialbutikken / ATP Udbetaling Danmark / Creativ Company / Ausumgaard /  Sydbank / Gråkjær / Holstebro Kommune / UCH / Produktionsskolen Nordvestjylland / STS Biler / Holstebro-Struer Landboforening.